Menu Search

NORWAY

Contact Us

Select a Region*
Select Inquiry Type*
Select Sub - Inquiry Type *
Your information has been submitted successfully!
OK
 • Vi er en global leder innen business og teknologitjenester og hjelper kundene våre møte – og definere – morgendagen.

Cognizant er en ledende leverandør av tjenester innen konsulentvirksomhet, informasjonsteknologi og forretningsprosesser. Vår lidenskap er å hjelpe kunder over hele verden med å bygge mer robuste organisasjoner ved å maksimere konkurransedyktigheten deres gjennom innovative teknologier og prosesser. Per 30. september 2016 passerte vi mer enn 255,800 medarbeidere – knyttet sammen gjennom vårt globale leveransenettverk – vi er opptatt av å bruke vår strategiske innsikt, ekspertise, dype bransjekunnskap og forretningsprosesserfaring for å hjelpe kunder utnytte kreftene som former fremtidens forretninger.

Vi leverer en førsteklasses opplevelse til våre kunder i Europa ved å dyrke sterke relasjoner, fortsette våre investeringer i markedsledende prosesser og bygge sterke og dyktige lokale team. Våre kunder drar nytte av vår prisbelønte «kunde først» kultur. I tillegg til å være et av de raskest voksende konsulentselskapene i Europa, er Cognizant også vurdert til å være blant de fem beste konsulentselskapene innen ‘Business Transformation’ av Forrester i rapporten: “The Forrester Wave™: Business Transformation Consultancies, Q3 2015”.

KONTAKTINFORMASJON

  • Tel: +47-23-12-06-09

NØKKELTJENESTER I NORGE

 • BUSINESS CONSULTING

  Våre forretningsrådgivere med teknologibakgrunn kan hjelpe deg å bygge løsninger som muliggjør fleksibilitet, øker konkurransefortrinnene og gjør innovasjonsstrategier til virkelighet.

 • FORRETNINGSPROSESS-TJENESTER

  Våre betrodde eksperter og vår industriekspertise kan hjelpe deg å forvandle kjerneprosesser for fleksibilitet, effektivitet og hastighet til markedet.

 • IT-INFRASTRUKTUR-TJENESTER

  Vi kan hjelpe deg med å vurdere, utforme og administrere et IT-miljø som møter kravene fra et nytt globalt, virtuelt og sosialt millennium.

 • APPLIKASJONS-TJENESTER

  Du kan stole på vår neste-generasjons-tankegang når det kommer til å utarbeide nye muligheter for applikasjonsporteføljen din, samtidig som du øker ROI.

 • Kvalitetssikring

  Våre robuste testprosesser, spesialiserte verktøy og konsulentekspertise kan bidra til å øke testeffektiviteten og nøyaktigheten, samtidig som kostnader reduseres og testsyklusene forkortes.

 • ALLE TJENESTER

  Vår integrerte tjenesteportefølje kan bidra til å favne om fremtidens arbeidsform og forme bedriften for fremtiden.

IT Business Consulting and IT Solutions | Norway | Cognizant