Menu Search

THE NETHERLANDS

Contact Us

Select a Region*
Select Inquiry Type*
Select Sub - Inquiry Type *
Your information has been submitted successfully!
OK
 • Cognizant is
  in Nederland
  uitgeroepen tot
  Top Employer 2016  MEER INFORMATIE

 • BEING MORE DIGITAL MEANS
  BEING MORE HUMAN

  Cognizant vormt een strategisch partnership met ReD Associates
  om menswetenschappen en technologie samen te brengen om de klantervaring te verbeteren.

OVER COGNIZANT

Cognizant is een sterkgroeiende dienstverlener in informatietechnologie, consultancy en business process outsourcing-services. Wij helpen onze klanten bij het bouwen van een sterkere onderneming en het verbeteren van resultaten en concurrentievermogen door innovatieve technologieën en processen.

Cognizant is onderdeel van de NASDAQ-100, de S&P 500, de Forbes Global 2000 en de Fortune 500. Onze diensten worden geleverd vanuit meer dan 100 locaties wereldwijd en Cognizant heeft meer dan 255.800 werknemers. Cognizant wordt gerekend tot de best presterende en snelst groeiende ondernemingen ter wereld.

FIRST QUARTER 2016 RESULTS

COGNIZANT IN NEDERLAND

In Nederland zijn wij sterk aan het uitbreiden met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en een state-of-the-art datacenter in Schiphol-Rijk. Onlangs werd in Amsterdam ook ons innovatiecentrum, het Cognizant Digital Works™ Collaboratory geopend.

Door hechte en langdurige klantrelaties te bouwen, voortdurend te investeren in branchespecifieke processen en technologie met behulp van lokale teams en competenties, kunnen wij onze klanten wereldwijd klantgerichte oplossingen bieden. We zijn een van de snelst groeiende ondernemingen in Europa en Cognizant is officieel gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2016’.

Manoj Mehta

Vice President – Head Benelux and Head Products and Resources (Continental Europe)

Manoj en het Benelux management team zijn in 2005 gestart met het bouwen van de Cognizant business in Nederland en België met slechts een paar mensen. Vandaag de dag heeft Cognizant een sterke aanwezigheid in de regio. Een nieuw en uitdagend perspectief en de klantgerichte benadering hebben in een korte tijd toonaangevende bedrijven in de Benelux tot tevreden klanten van Cognizant gemaakt, waaronder Philips, Rabobank, ING en KPN.

“Een ondernemende bedrijfscultuur met energie en een transparante manier van werken zijn de belangrijkste ingrediënten voor succes” zegt Manoj. “We zullen onszelf en onze klanten daarom ook continue blijven uitdagen om voorop te blijven lopen in de snel veranderende wereld om ons heen.”

KEEP CHALLENGING

De wereld verandert sneller dan ooit, met nieuwe kansen en mogelijkheden voor hen die deze uitdaging oppakken.

bekijk de video

DIGITAL

De kloof tussen het huidige digitale denken en de traditionele transactiemodellen wordt steeds groter en wordt veranderd door de manier waarop we winkelen, entertainment beleven, met elkaar communiceren, leren en onze dagelijkse dingen doen.

De digitale levens van mensen veranderen de manier waarop ze zaken doen, en we zien dat hun loyaliteit toeneemt voor merken die gelijke tred kunnen houden. Nu meer dan ooit moeten bedrijven de gegevens rondom hun bedrijf, klanten en partners inzetten om gepersonaliseerde en diepere relaties op te bouwen.

Cognizant Digital Works™

Veel organisaties hebben moeite met hoe zij intern moeten transformeren om te voldoen aan de uitdagingen van de nieuwe digitale wereld waarin alles en iedereen altijd met elkaar verbonden is. Cognizant kan hierbij helpen.

Wij stellen organisaties in staat om interessante en consistente digitale ervaringen te creëren op elk gebied, die tegelijkertijd nieuwe groeikansen bieden. Het Cognizant Digital Works™ Collaboratory is ons innovatiecentrum waar strategie, design, industriekennis en innovatieve technologie worden geintegreerd, om samen met onze klanten te werken aan digitale transformatie en nieuwe business modellen.

DIGITAL BLOG

De winnaars van het digitale tijdperk van morgen transformeren vandaag.

Lees meer over de manier hoe wij onze klanten helpen digitaal te transformeren op onze Digital blog.

CONTACT

Saket Gulati

Bankwezen en Financiele diensten Benelux

Rob Geerts

Verzekeringen

Devashis Senapati

Retail & Consumptiegoederen

Dash Debasis

Productie & Logistiek

Erik Dieleman

Life sciences & Technologie

Geert Lejon

Communicatie

Gerard Elkhuizen

Market Head Benelux

IT Services and Business Process Consulting | Netherlands | Cognizant Technology Solutions